Ingrediënten
2 porties
- 4 el Biscoff speculoospasta
- 500 ml volle melk of havermelk
- 4 Biscoff koekjes
- 2 el Biscoff crumbs
- Slagroom
- Biscoff topping
Klaar in 4 stappen
-
1
Add the milk and 4 tbsp of Biscoff spread in a saucepan over low heat.
-
2
Stir continuously until the Biscoff spread has melted, making sure not to let it boil.
-
3
Once smooth and fully incorporated, remove from the heat and pour into the mugs.
-
4
Werk de warme Biscoff melk af met slagroom en Biscoff crumbs, besprenkel met wat Biscoff topping en versier met een Biscoff koekje.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff Blondie
Heerlijke Biscoff blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff speculoospasta en Biscoff koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!
Biscoff sheet cake
Een vierkant stukje Biscoff taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie
Ultieme Biscoff cheesecake
De combinatie van cheesecake en biscoff is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!