Biscoff Iced Latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff en koffie combineert

Ingrediënten

1 portie
  • 65 g Biscoff speculoospasta
  • 60 ml espresso
  • IJsblokjes
  • 240 ml melk

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.

  • 2

    Maak een verse espresso.  

  • 3

    Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.

  • 4

    Voeg tot slot de Biscoff melk toe.

  • 5

    Een rietje erin, Biscoff koekje erbij en genieten maar!

Ontdek hier meer recepten

Biscoff Panna Cotta
Een heerlijke panna cotta met een Biscoff twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff. 
Biscoff Latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff speculoospasta: de ultieme latte. 

Warme Biscoff melk 

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff: een ideale opwarmer op een koude winterdag!