Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.
-
2
Maak een verse espresso.
-
3
Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.
-
4
Voeg tot slot de Biscoff melk toe.
-
5
Een rietje erin, Biscoff koekje erbij en genieten maar!
Ontdek hier meer recepten
Biscoff Panna Cotta
Een heerlijke panna cotta met een Biscoff twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff.
Biscoff Blondie
Heerlijke Biscoff blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff speculoospasta en Biscoff koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!
The ultimate Biscoff cheesecake
De combinatie van cheesecake en biscoff is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!