Biscoff Milkshake

Klassieke milkshake met een overwachte Biscoff twist

Ingrediënten

3 porties

Milkshake:

  • 750 ml vanilleroomijs
  • 300 ml volle melk
  • 125 g Biscoff crumbs
  • 4 el Biscoff speculoospasta

Topping and decoration:

  • 50 g Biscoff crumbs
  • 4 el Biscoff speculoospasta
  • Slagroom
  • Biscoff koekjes

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Giet een laag Biscoff-topping in een kleine kom en de Biscoff crumbs in een andere kom.

  • 2

    Dompel de rand van het milkshakeserveerglas in de laag Biscoff speculoospasta en doop deze vervolgens in de kom met crumble.

  • 3

    Zet het glas tijdens het bereiden van de milkshake in de koelkast of vriezer.

  • 4

    Doe het vanille-ijs, de melk en de Biscoff crumbs in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg indien nodig meer melk toe.

  • 5

    Sprenkel de Biscoff speculoospasta aan de binnenkant van uw serveerbekers en giet het milkshakemengsel erover.

  • 6

    Werk af met slagroom, een Biscoff koekje en de overgebleven Biscoff crumbs. Klaar om te genieten!

Ontdek hier meer recepten

Versierde Biscoff Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff

Lotus Biscoff ijs

Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff aan toe!

Biscoff Latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff speculoospasta: de ultieme latte.