Versierde Biscoff Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff

Ingredi├źnten

10 porties
  • 10 kant-en-klare donuts
  • 500 Biscoff speculoospasta
  • 25g Biscoff crumbs
  • 100g witte chocolade

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.

  • 2

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak. 

  • 3

    Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.  

  • 4

    Dip ze daarna in Biscoff crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade. 

  • 5

    Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.  

Ontdek hier meer recepten

Gevulde Biscoff donuts

Geef je donuts een Biscoff touch: glaceer, vul en versier ze met biscoff om je klanten op een originele manier te verwennen

The ultimate Biscoff cheesecake

De combinatie van cheesecake en biscoff is een match made in heaven. We zijn er dan ook van overtuigd dat je klanten dol zullen zijn op dit recept!

Biscoff Blondie

Heerlijke Biscoff blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff speculoospasta en Biscoff koekjes: z├│ lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!