Ingrediënten
10 porties
- 10 kant-en-klare donuts
- 500 Biscoff speculoospasta
- 25g Biscoff crumbs
- 100g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.
-
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.
-
3
Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.
-
4
Dip ze daarna in Biscoff crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.
-
5
Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.
Ontdek hier meer recepten
Lotus Biscoff ijs
Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff aan toe!
Biscoff Iced Latte
Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff en koffie combineert
Biscoff sheet cake
Een vierkant stukje Biscoff taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie