Ingrediënten
1 portie
- 140 g vanille-ijs
- 15 g Biscoff crumbs
- 1 el Biscoff topping
- 1 Biscoff koekje
- Slagroom
Klaar in 4 stappen
-
1
Schep 3 bollen vanille-ijs in een serveerglas.
-
2
Besprenkel met een royale hoeveelheid Biscoff topping.
-
3
Voeg de slagroom toe.
-
4
Werk af met Biscoff crumbs en een Biscoff koekje.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff Mousse
We kennen allemaal de klassieke chocolademousse, maar hier is een Biscoff versie: smeuïg en overheerlijk!
Warme Biscoff melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Biscoff affogato
Til dit Italiaanse dessert op basis van koffie naar een hoger niveau door een toefje Biscoff toe te voegen aan de combinatie van vanille-ijs en een shot hete espresso.