Lotus Biscoff ijs

Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff aan toe!

Ingrediënten

1 portie
  • 140 g vanille-ijs
  • 15 g Biscoff crumbs
  • 1 el Biscoff topping
  • 1 Biscoff koekje
  • Slagroom

Klaar in 4 stappen

  • 1

    Schep 3 bollen vanille-ijs in een serveerglas. 

  • 2

    Besprenkel met een royale hoeveelheid Biscoff topping.

  • 3

    Voeg de slagroom toe.  

  • 4

    Werk af met Biscoff crumbs en een Biscoff koekje.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff Mousse

We kennen allemaal de klassieke chocolademousse, maar hier is een Biscoff versie: smeuïg en overheerlijk!

Warme Biscoff melk 

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Biscoff affogato

Til dit Italiaanse dessert op basis van koffie naar een hoger niveau door een toefje Biscoff toe te voegen aan de combinatie van vanille-ijs en een shot hete espresso.