Ingrediënten
- 4 sneden brood
- 2 grote eieren
- 125 ml volle melk
- 2 el suiker
- 1/2 tl vanille-extract
- 1 el boter (voor in de pan)
- 90 g Biscoff speculoospasta + extra voor de topping
- 50 frambozen
Klaar in 5 stappen
-
1
Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.
-
2
Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.
-
3
Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.
-
4
Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.
-
5
Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff wafel
Geen betere manier om heerlijke wafels af te werken dan met de hemelse smaak en smeuïgheid van onze Biscoff speculoospasta.
Warme Biscoff melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Biscoff laagjestaart
De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff smaak zal ze doen terugkomen voor meer!