Appeltaart met Lotus Biscoff

45 minuten, bereiden in 7 stappen

Als de heerlijke geur het huis vult, weet je dat appeltaart en Lotus Biscoff - The Original Speculoos bij elkaar horen. Het verrukkelijke aroma dat opstijgt uit je oven creëert op slag een feestelijke sfeer.

Zutaten Apfeltarte mit Lotus Biscoff

Voor 6 personen

• 200 g zelfrijzende bloem
• 150 g suiker
• 11 el plantaardige olie, bijvoorbeeld maïs- of koolzaadolie
• 8 el melk
• 5 eieren
• 15 Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• 2 appels

  • 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  • 2

    Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
    8 fijngemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes tot een beslag.

  • 3

    Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
    bakvorm.

  • 4

    Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels
    eerst in vieren en dan in schijfjes.

  • 5

    Verkruimel de laatste 7 Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over het beslag en schik er de appels op.

  • 6

    Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
    elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
    bedekt zijn.

  • 7

    Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.

Zutaten Apfeltarte mit Lotus Biscoff
Stap
01
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap
02
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes tot een beslag.

Stap
03
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm.

Stap
04
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes.

Stap
05
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Verkruimel de laatste 7 Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over het beslag en schik er de appels op.

Stap
06
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn.

Stap
07
07

Appeltaart met Lotus Biscoff

Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.

Vorige
Volgende