"Wereldwijd genieten mensen van de unieke smaak van Biscoff®.”
– Jan Boone, CEO
Biscoff®: vakmanschap met een rijke historie sinds 1932
Sinds Jan Boone Sr. in 1932 Lotus Bakeries oprichtte, is Biscoff uitgegroeid van een lokale favoriet tot een wereldwijd icoon, bekend om zijn kenmerkende gekarameliseerde smaak. Door trouw te blijven aan onze roots, eren we de traditie en het vakmanschap dat generaties lang is doorgegeven.
Vandaag de dag is Lotus Bakeries nog steeds een familiebedrijf, gevestigd in de stad waar het ooit begon. En van daaruit blijft ons iconische koekje de wereld veroveren.
Biscoff® verovert harten, koekje voor koekje
Biscoff vindt haar oorsprong in België en is wereldwijd geliefd vanwege haar unieke smaak en veelzijdigheid. Of het nu op zichzelf is of als aanvulling op elk moment, onze koekjes en spreads voegen een vleugje vreugde toe aan elke hap. Biscoff blijft haar kenmerkende gekarameliseerde smaak delen met de wereld en viert daarmee een tijdloze traditie van kwaliteit, vakmanschap en passie.
Met zorg gemaakt: Natuurlijke ingrediënten, zonder additieven
Onze producten worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Elke hap Biscoff biedt een pure, authentieke smaak gemaakt van de beste ingrediënten.