WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Er zijn cheesecake varianten genoeg, maar de uniek smaak van Lotus Biscoff ga je nergens anders terug vinden.
- 250 g witte chocolade
- 250 g verkruimelde Lotus Biscoff koekjes
- 250 g Lotus Biscoff spread
- 150 g boter
- 50 ml room
- 250 g mascarpone
-
1
Breek de witte chocolade in stukjes en verwarm langzaam au bain-marie tot het gesmolten is. Gebruik de magnetron niet. Laat de gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
-
2
Verkruimel de Lotus Biscoff koekjes met een blender en voeg de gesmolten boter toe.
-
3
Bekleed een springvorm met losse bodem met bakpapier, zorg ervoor dat het goed aansluit. Vet de springvorm goed in.
-
4
Druk het Lotus Biscoff mengsel stevig aan op de bodem van de springvorm. Zet in de koelkast om stevig te worden.
-
5
Meng de room met de mascarpone. Spatel de witte chocolade door de mascarpone. Schep dit mengsel in de bakvorm en zet in de koelkast en laat een nacht staan.
-
6
Smelt de Lotus Biscoff spread ongeveer 30 seconden in de magnetron en giet over de cheesecake. Laat de spread afkoelen en opstijven in de koelkast.
-
7
Als de Lotus Biscoff spread hard is geworden, snijd je de cheesecake in punten en geniet ervan!
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Breek de witte chocolade in stukjes en verwarm langzaam au bain-marie tot het gesmolten is. Gebruik de magnetron niet. Laat de gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Breek de witte chocolade in stukjes en verwarm langzaam au bain-marie tot het gesmolten is. Gebruik de magnetron niet. Laat de gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Verkruimel de Lotus Biscoff koekjes met een blender en voeg de gesmolten boter toe.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Verkruimel de Lotus Biscoff koekjes met een blender en voeg de gesmolten boter toe.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Bekleed een springvorm met losse bodem met bakpapier, zorg ervoor dat het goed aansluit. Vet de springvorm goed in.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Bekleed een springvorm met losse bodem met bakpapier, zorg ervoor dat het goed aansluit. Vet de springvorm goed in.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Druk het Lotus Biscoff mengsel stevig aan op de bodem van de springvorm. Zet in de koelkast om stevig te worden.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Druk het Lotus Biscoff mengsel stevig aan op de bodem van de springvorm. Zet in de koelkast om stevig te worden.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Meng de room met de mascarpone. Spatel de witte chocolade door de mascarpone. Schep dit mengsel in de bakvorm en zet in de koelkast en laat een nacht staan.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Meng de room met de mascarpone. Spatel de witte chocolade door de mascarpone. Schep dit mengsel in de bakvorm en zet in de koelkast en laat een nacht staan.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Smelt de Lotus Biscoff spread ongeveer 30 seconden in de magnetron en giet over de cheesecake. Laat de spread afkoelen en opstijven in de koelkast.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Smelt de Lotus Biscoff spread ongeveer 30 seconden in de magnetron en giet over de cheesecake. Laat de spread afkoelen en opstijven in de koelkast.
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Als de Lotus Biscoff spread hard is geworden, snijd je de cheesecake in punten en geniet ervan!
WITTE CHOCOLADE LOTUS BISCOFF CHEESECAKE
Als de Lotus Biscoff spread hard is geworden, snijd je de cheesecake in punten en geniet ervan!