Mascarpone met Lotus Biscoff en aardbeien

30 minuten, bereiden in 4 stappen

Bezorg je gasten een culinaire trip naar zomers Italië, in om het even welk seizoen. Lekker met alle soorten rode vruchten, al zorgen aardbeien altijd voor een extra feestelijk tintje.

Voor 6 personen

• 250 g mascarpone
• 60 g poedersuiker
• 1 el amaretto
• 1 dl slagroom
• 25 g suiker
• 1 zakje vanillesuiker
• 8 Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• 500 g aardbeien

 

 

  • 1

    Meng de mascarpone, poedersuiker en amaretto door elkaar. Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker. Spatel de opgeklopte slagroom onder de mascarpone.

  • 2

    Verkruimel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes. Was de aardbeien, dep ze droog, houd er 6 apart en snijd de rest in stukjes.

  • 3

    Verdeel de helft van de verkruimelde Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over 6 glazen, schik er een laag aardbeien op en bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen en werk af met de apart gehouden aardbeien.

  • 4

    Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.

Stap
01
04

Mascarpone met Lotus Biscoff en aardbeien

Meng de mascarpone, poedersuiker en amaretto door elkaar. Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker. Spatel de opgeklopte slagroom onder de mascarpone.

Stap
02
04

Mascarpone met Lotus Biscoff en aardbeien

Verkruimel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes. Was de aardbeien, dep ze droog, houd er 6 apart en snijd de rest in stukjes.

Stap
03
04

Mascarpone met Lotus Biscoff en aardbeien

Verdeel de helft van de verkruimelde Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes over 6 glazen, schik er een laag aardbeien op en bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen en werk af met de apart gehouden aardbeien.

Stap
04
04

Mascarpone met Lotus Biscoff en aardbeien

Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.

Vorige
Volgende