Lotus Biscoff Tiramisu
Een variant op de klassieke tiramisu, waarin wij in dit – alcoholvrije - recept Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta gebruiken in plaats van amaretto. Maak kennis met dit klassieke Italiaanse recept, met een nóg Belgischere twist.
- 258 g slagroom
- 125 g suiker
- 1250 g mascarpone
- 250 g Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping
- 250 g Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta
- 83 g Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble
- 10 stuks Lotus Biscoff – The Original Speculoos koekjes ter garnering
-
1
Klop de slagroom met de suiker stijf.
-
2
Klop de mascarpone luchtig. Voeg in 3 delen de Lotus Biscoff – The Orginal Speculoos pasta toe om te voorkomen dat het geheel gaat schiften.
-
3
Meng de geklopte slagroom en het Lotus Biscoff mascarpone mengsel tot een gladde massa en doe dit in een spuitzak.
-
4
Zet het tiramisu glas klaar en doe hier 1/3 Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping in. Voeg 1/4 van de Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble toe.
-
5
Spuit een beetje Lotus mascarpone op het mengsel van de topping en crumble. Daarna weer een laagje Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping en Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble en vervolgens het Lotus Biscoff mascarpone mengsel. Blijf deze stappen herhalen totdat het glas gevuld is.
Lotus Biscoff Tiramisu
Klop de slagroom met de suiker stijf.
Lotus Biscoff Tiramisu
Klop de slagroom met de suiker stijf.
Lotus Biscoff Tiramisu
Klop de mascarpone luchtig. Voeg in 3 delen de Lotus Biscoff – The Orginal Speculoos pasta toe om te voorkomen dat het geheel gaat schiften.
Lotus Biscoff Tiramisu
Klop de mascarpone luchtig. Voeg in 3 delen de Lotus Biscoff – The Orginal Speculoos pasta toe om te voorkomen dat het geheel gaat schiften.
Lotus Biscoff Tiramisu
Meng de geklopte slagroom en het Lotus Biscoff mascarpone mengsel tot een gladde massa en doe dit in een spuitzak.
Lotus Biscoff Tiramisu
Meng de geklopte slagroom en het Lotus Biscoff mascarpone mengsel tot een gladde massa en doe dit in een spuitzak.
Lotus Biscoff Tiramisu
Zet het tiramisu glas klaar en doe hier 1/3 Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping in. Voeg 1/4 van de Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble toe.
Lotus Biscoff Tiramisu
Zet het tiramisu glas klaar en doe hier 1/3 Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping in. Voeg 1/4 van de Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble toe.
Lotus Biscoff Tiramisu
Spuit een beetje Lotus mascarpone op het mengsel van de topping en crumble. Daarna weer een laagje Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping en Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble en vervolgens het Lotus Biscoff mascarpone mengsel. Blijf deze stappen herhalen totdat het glas gevuld is.
Lotus Biscoff Tiramisu
Spuit een beetje Lotus mascarpone op het mengsel van de topping en crumble. Daarna weer een laagje Lotus Biscoff – The Original Speculoos topping en Lotus Biscoff – The Original Speculoos crumble en vervolgens het Lotus Biscoff mascarpone mengsel. Blijf deze stappen herhalen totdat het glas gevuld is.