LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Om te delen tijdens een high-tea of gewoon lekker voor jezelf op de bank, de Lotus Biscoff cupcake is de ideale snack voor tussendoor.
- 60 g boter
- 60 g suiker
- 1 ei
- 60 g zelfrijzend bakmeel
- 1 eetlepel melk
Frosting:
- 200 g Lotus Biscoff spread
- 200 g roomkaas
- 40 g room 40 % vet
Topping:
- 1 eetlepel verkruimelde Lotus Biscoff koekjes
-
1
Maak eerst de cupcakes. Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Gebruik een keukenmixer met de garde eraan. Klop de boter en de suiker op gemiddelde snelheid tot een romig geheel.
-
3
Voeg het ei toe en meng het mengsel goed. Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf mengen zodat de bloem volledig wordt opgenomen.
-
4
Voeg als laatste de melk toe en mix nog een minuut met de machine op gemiddelde snelheid tot je een luchtig mengsel hebt.
-
5
Zet 6 papieren vormpjes in een cupcakevorm. Vul ze met behulp van een lepel of spuitzak voor tweederde met het mengsel.
-
6
Bak de cupcakes 20 minuten in de oven en laat ze daarna volledig afkoelen.
-
7
Meng met een lepel 200 gram Lotus Biscoff spread met de roomkaas en room en doe in een spuitzak met je favoriete spuitmondje erop. Zet 30 minuten in de koelkast.
-
8
Spuit de frosting op de afgekoelde cupcakes en decoreer met verkruimelde Lotus Biscoff koekjes.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Maak eerst de cupcakes. Verwarm de oven voor op 180°C.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Maak eerst de cupcakes. Verwarm de oven voor op 180°C.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Gebruik een keukenmixer met de garde eraan. Klop de boter en de suiker op gemiddelde snelheid tot een romig geheel.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Gebruik een keukenmixer met de garde eraan. Klop de boter en de suiker op gemiddelde snelheid tot een romig geheel.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Voeg het ei toe en meng het mengsel goed. Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf mengen zodat de bloem volledig wordt opgenomen.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Voeg het ei toe en meng het mengsel goed. Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf mengen zodat de bloem volledig wordt opgenomen.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Voeg als laatste de melk toe en mix nog een minuut met de machine op gemiddelde snelheid tot je een luchtig mengsel hebt.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Voeg als laatste de melk toe en mix nog een minuut met de machine op gemiddelde snelheid tot je een luchtig mengsel hebt.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Zet 6 papieren vormpjes in een cupcakevorm. Vul ze met behulp van een lepel of spuitzak voor tweederde met het mengsel.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Zet 6 papieren vormpjes in een cupcakevorm. Vul ze met behulp van een lepel of spuitzak voor tweederde met het mengsel.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Bak de cupcakes 20 minuten in de oven en laat ze daarna volledig afkoelen.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Bak de cupcakes 20 minuten in de oven en laat ze daarna volledig afkoelen.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Meng met een lepel 200 gram Lotus Biscoff spread met de roomkaas en room en doe in een spuitzak met je favoriete spuitmondje erop. Zet 30 minuten in de koelkast.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Meng met een lepel 200 gram Lotus Biscoff spread met de roomkaas en room en doe in een spuitzak met je favoriete spuitmondje erop. Zet 30 minuten in de koelkast.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Spuit de frosting op de afgekoelde cupcakes en decoreer met verkruimelde Lotus Biscoff koekjes.
LOTUS BISCOFF CUPCAKES
Spuit de frosting op de afgekoelde cupcakes en decoreer met verkruimelde Lotus Biscoff koekjes.