BISCOFF® WENTELTEEFJES
Geen betere manier om de dag te beginnen dan met wentelteefjes boordevol Biscoff smaak.
- 4 sneden brood
- 2 grote eieren
- 125 ml volle melk
- 2 el suiker
- 1/2 tl vanille-extract
- 1 el boter (voor in de pan)
- 90 g Biscoff® speculoospasta + extra voor de topping
- 20 frambozen
- 32 g Biscoff speculooskoekjes (4 stuks)
-
1
Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.
-
2
Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.
-
3
Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.
-
4
Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.
-
5
Leg één wentelteefje op een serveerbord en smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta erop. Dek deze af met een tweede wentelteefje en smeer hierover weer Biscoff speculoospasta. Herhaal dit voor de tweede portie.
-
6
Garneer met Biscoff speculooskoekjes en frambozen. En smullen maar!
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Leg één wentelteefje op een serveerbord en smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta erop. Dek deze af met een tweede wentelteefje en smeer hierover weer Biscoff speculoospasta. Herhaal dit voor de tweede portie.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Leg één wentelteefje op een serveerbord en smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta erop. Dek deze af met een tweede wentelteefje en smeer hierover weer Biscoff speculoospasta. Herhaal dit voor de tweede portie.
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Garneer met Biscoff speculooskoekjes en frambozen. En smullen maar!
BISCOFF® WENTELTEEFJES
Garneer met Biscoff speculooskoekjes en frambozen. En smullen maar!