BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Geniet van de klassieke American Pancakes met een Biscoff® touch!
- 240 g bloem
- 10 g bakpoeder
- 5 g baking soda
- 2 g zout
- 50 g fijne suiker
- 350 ml volle melk
- 1,5 el citroensap
- 2 eieren
- 60 g gesmolten boter + extra voor te bakken
- 100 g Biscoff® speculoospasta
- Rood fruit
-
1
Zeef de bloem, bakpoeder, baking soda, zout en suiker samen in een mengkom.
-
2
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
-
3
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
-
4
Bak aan allebei de kanten tot ze mooi bruin van kleur zijn.
-
5
Verwarm de Biscoff® speculoospasta kort in de magnetron en schenk deze vervolgens over de pancakes. Decoreer met rood fruit.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Zeef de bloem, bakpoeder, baking soda, zout en suiker samen in een mengkom.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Zeef de bloem, bakpoeder, baking soda, zout en suiker samen in een mengkom.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Bak aan allebei de kanten tot ze mooi bruin van kleur zijn.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Bak aan allebei de kanten tot ze mooi bruin van kleur zijn.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Verwarm de Biscoff® speculoospasta kort in de magnetron en schenk deze vervolgens over de pancakes. Decoreer met rood fruit.
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Verwarm de Biscoff® speculoospasta kort in de magnetron en schenk deze vervolgens over de pancakes. Decoreer met rood fruit.