Ingrediënten
Milkshake:
- 750 ml vanilleroomijs
- 300 ml volle melk
- 125 g Biscoff crumbs
- 4 el Biscoff speculoospasta
Topping and decoration:
- 50 g Biscoff crumbs
- 4 el Biscoff speculoospasta
- Slagroom
- Biscoff koekjes
Klaar in 6 stappen
- 
                1Giet een laag Biscoff-topping in een kleine kom en de Biscoff crumbs in een andere kom. 
- 
                2Dompel de rand van het milkshakeserveerglas in de laag Biscoff speculoospasta en doop deze vervolgens in de kom met crumble. 
- 
                3Zet het glas tijdens het bereiden van de milkshake in de koelkast of vriezer. 
- 
                4Doe het vanille-ijs, de melk en de Biscoff crumbs in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg indien nodig meer melk toe. 
- 
                5Sprenkel de Biscoff speculoospasta aan de binnenkant van uw serveerbekers en giet het milkshakemengsel erover. 
- 
                6Werk af met slagroom, een Biscoff koekje en de overgebleven Biscoff crumbs. Klaar om te genieten! 
  
        
    
                  Ontdek hier meer recepten
          
  
      Versierde Biscoff Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff
Lotus Biscoff ijs
Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff aan toe!
Biscoff Latte
Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff speculoospasta: de ultieme latte.
 
   
 
