Ingrediënten
        
    
                  10 porties
          
  
            - 10 kant-en-klare donuts
- 500 Biscoff speculoospasta
- 25g Biscoff crumbs
- 100g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
- 
                1Doe de Biscoff speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden. 
- 
                2Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak. 
- 
                3Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in. 
- 
                4Dip ze daarna in Biscoff crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade. 
- 
                5Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven. 
  
        
    
                  Ontdek hier meer recepten
          
  
      Heerlijke koekjes boordevol Biscoff
Een Biscoff koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff speculoospasta en met een Biscoff koekje erbovenop?
 
   
