Ingrediënten
- 12 Biscoff koekjes voor de topping (optioneel)
- 120 g Biscoff crumbs
- 300 + 500 g Biscoff speculoospasta
- 185 g ongezoute boter
- 336 g lichtbruine suiker
- 0,8 tl zout
- 4 eieren
- 500 g bloem
- 8 g bakpoeder
- 120 g witte chocolade (druppels of stukjes)
- Snufje zout
Klaar in 11 stappen
- 
                1Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier. 
- 
                2Weeg de boter af en zet op middelhoog vuur op het vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur, voeg de 300gr speculoospasta toe en meng goed. 
- 
                3Doe de suiker en de eieren in een kom en klop tot een homogeen en luchtig mengsel. 
- 
                4Smelt de boter, voeg toe en meng tot een egaal mengsel. 
- 
                5Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snufje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel. 
- 
                6Voeg de Biscoff crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is. 
- 
                7Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel. 
- 
                8Bak de blondies 35-40 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'. 
- 
                9Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen. 
- 
                10Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff speculoospasta. 
- 
                11Versier met Biscoff crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff koekje. 
  
        
    
                  Ontdek hier meer recepten
          
  
      Versierde Biscoff Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff
Biscoff sheet cake
Een vierkant stukje Biscoff taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie
Biscoff cheesecake
Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff is het resultaat nóg verrassender!
 
   
 
