Profiteroles met Biscoff

Maak indruk op uw gasten met dit verfijnde dessert: een feestelijk middelpunt boordevol speculoos

Ingrediënten

Voor 6-8 porties
  • 40-50 kant-en-klare soezen
  • 100 g Biscoff speculoospasta
  • 100 g slagroom (laag in vet)


Topping:

  • 50-100 g roodfruit naar keuze (bijvoorbeeld frambozen, blauwe bessen, aardbeien...)
  • Poedersuiker
  • Biscoff speculoospasta

Klaar in 4 stappen

  • 1

    Doe de speculoospasta en de slagroom in een kom. Gebruik een elektrische handmixer om het mengsel dik en luchtig te kloppen.

  • 2

    Doe het in een spuitzak met een klein spuitmondje eraan. Vul de soesjes met het speculoosmengsel door een klein gaatje in de bodem te prikken.

  • 3

    Plaats de gevulde soesjes op een dienblad in een cirkel om een krans te creëren (optioneel, doop ze in karamel om ze aan elkaar te plakken).

  • 4

    Voeg voorzichtig het rode fruit naar keuze rond en tussen de soesjes toe. Werk af met poedersuiker en een beetje gesmolten Biscoff speculoospasta. Zet in de koelkast tot je het nodig hebt.

ONTDEK HIER MEER RECEPTEN

kersttaart met Biscoff

Pronk met dit eenvoudige, maar oogverblindende dessert tijdens de feestadagen. Eindelijk een boom die gegeten kan worden!

Witte chocolade truffels met Biscoff

Heerlijke witte chocolade truffels met een biscoff touch: de ultieme verwenning voor elk feestelijk evenement.