Lotus Biscoff Foodservice

Lotus Biscoff Inside

De smaakmaker in recepten

Een uniek dessert of iets extra’s voor bij de koffie? Verras je gasten met een van deze zoete lekkernijen:

Cannoli met Lotus Biscoff

Haal het échte Italië in huis met deze heerlijke Cannoli. Verras je gasten met een overheerlijke vulling van ricotta, Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta en de legendarische Lotus Biscoff crumble.

Lotus Biscoff Croissant Waffle

Het beste van twee werelden! Geniet van de heerlijke structuur van een croissant maar dan bereid als een ambachtelijke wafel met daarop een mousse van slagroom, bananenpuree, mascarpone en Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta.

Lotus Biscoff Eclair

Maak van jouw koffiemoment een feestje met deze smaakvolle eclairs. Geniet van de combinatie van slagroom, witte chocolade en de overheerlijke Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta.

Lotus Biscoff Macaron

Lekkers uit Frankrijk, een heerlijke luchtige macaron! Deze delicatesse is gevuld met een gin en mandarijn mousse en afgetopt met een botercrème van Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta én crumble!

Petit four van Lotus Biscoff

Laat je verrassen door de combinatie van het frisse mango en de klassieke smaak van Lotus Biscoff – The Original Speculoos koekjes in deze petit fours. Ideaal om je high tea mee af te maken!

Tiramisu met Lotus Biscoff

Een variant op de klassieke tiramisu, waarin dit recept Lotus Biscoff – The Original Speculoos pasta gebruikt wordt in plaats van amaretto. Maak kennis met deze Italiaanse klassieker, met een nóg Belgischere twist.

Biscoff Speculoos Dispenser 1Px150

Biscoff Speculoos Dispenser 1Px150

Deze verrassend knapperige speculoos koekjes zijn per stuk verpakt in een dispenser. Ideale verpakking om te plaatsen naast uw koffiemachine!

Biscoff Speculoos Sandwich 1Px120

Biscoff Speculoos Sandwich 1Px120

Deze ronde sandwich koekjes zijn gevuld met een heerlijke, smeuïge crème van speculoos en zijn per stuk verpakt.

Biscoff Speculoos Crumbs 750g

Biscoff Speculoos Crumbs 750g

Maak de lekkerste recepten met deze knapperige speculoos crumble van Lotus Biscoff. Geniet van de unieke smaak! Ook beschikbaar in 7,5kg verpakking. 

iscoff Speculoos Pasta 20gx120

Biscoff Speculoos Pasta 20gx120

Heerlijk smeuïge speculoos pasta van Lotus Biscoff in een portie verpakking van 20 gram.

Biscoff Speculoos1Px300

Biscoff Speculoos 1Px300

The perfect match met een kop koffie! Deze verrassend knapperige speculoos koekjes zijn per stuk verpakt, ideaal om te serveren.

Biscoff Speculoos Original Stick 90mlx28

Biscoff Speculoos Original Stick 90mlx28

Heerlijk roomijs met echte stukjes speculoos koek van Lotus Biscoff, omhuld met speculoos pasta én een krokante laag Belgische melkchocolade.

Biscoff Speculoos Original Stick 90mlx28

Biscoff Speculoos Spread 8kg

Heerlijk smeuïge speculoos pasta van Lotus Biscoff in een grootverpakking van 8kg.

BIscoff Speculoos Topping 1kg

BIscoff Speculoos Topping 1kg

Maak de lekkerste desserts of koffie met deze heerlijke, smeuïge speculoos topping van Lotus Biscoff. Geniet van de unieke smaak!