Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Dit is een ‘match made in heaven’: koffie & Lotus Biscoff - The Original Speculoos. Maak maar meteen een dubbele portie!
 
          
  
Voor 2 personen
Crumble:
• 20 g Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• 20 g ongezouten boter
• 15 g suiker
• 24 g bloem
Koffie panna cotta:
• 170 ml room (40%)
• 30 ml melk
• 1,5 g gelatine
• 25 g suiker
• 80 ml koffie
• 2 glaasjes
- 
                      1Verkruimel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble. 
- 
                      2Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat. 
- 
                      310 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen. 
- 
                      4Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken. 
- 
                      5Voeg hier de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe. 
- 
                      6Verdeel het mengsel over de glazen. 
- 
                      7Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de crumble en eventueel de chocolade koffiebonen. 
 
          
  
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Verkruimel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Verkruimel de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Voeg hier de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Voeg hier de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Verdeel het mengsel over de glazen.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Verdeel het mengsel over de glazen.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de crumble en eventueel de chocolade koffiebonen.
Koffie panna cotta met Lotus Biscoff crumble
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de crumble en eventueel de chocolade koffiebonen.