Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Verzot op cheesecake? Dan ga je van deze variant vast helemaal uit je dak. Op voorwaarde dat iedereen eraf kan blijven terwijl hij een nachtje in de ijskast staat.
 
          
  
Voor 6-8 personen
• 250 g witte chocolade
• 250 g Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes
• 150 g boter
• ½ dl room
• 250 g mascarpone
- 
                      1Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam 
 au bain-marie smelten, niet in de microgolfoven. Laat de
 gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
- 
                      2Maal de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes fijn in een blender. Smelt de boter en 
 meng met 200 g gemalen koekjes.
- 
                      3Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg 
 ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
 bakpapier grondig in.
- 
                      4Druk het Speculoosmengsel goed aan op de bodem van de 
 bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
- 
                      5Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte 
 chocolade door de mascarpone. Schep dit beslag in
 de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
 opstijven.
- 
                      6Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de 
 taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
 af met de rest van de gemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes.
 
          
  
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
au bain-marie smelten, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Breek de witte chocolade in stukjes en laat deze langzaam
au bain-marie smelten, niet in de microgolfoven. Laat de
gesmolten chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Maal de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Maal de Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes fijn in een blender. Smelt de boter en
meng met 200 g gemalen koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Bekleed een bakvorm met losse bodem met bakpapier; zorg
ervoor dat het bakpapier goed aangespannen is. Vet het
bakpapier grondig in.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Druk het Speculoosmengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Druk het Speculoosmengsel goed aan op de bodem van de
bakvorm. Zet in de koelkast om op te stijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade door de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Meng de room met de mascarpone. Spatel ook de witte
chocolade door de mascarpone. Schep dit beslag in
de bakvorm en zet in de koelkast. Laat de taart 1 nacht
opstijven.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Ga voor het serveren met een mesje langs de rand van de
taart om het ontvormen te vergemakkelijken. Werk de taart
af met de rest van de gemalen Lotus Biscoff - The Original Speculoos koekjes.
Cheesecake met witte chocolade en Lotus Biscoff
Verzot op cheesecake? Dan ga je van deze variant vast helemaal uit je dak. Op voorwaarde dat iedereen eraf kan blijven terwijl hij een nachtje in de ijskast staat.
