Ingrediënten
Waffles:
- 3 eieren
- 375 g volle melk
- 20 g verse gist of 7 g instant gedroogde gist
- 375 g lauw water
- 450 g zelfrijzende bloem
- 150 g gesmolten boter
- Snufje zout
Versiering:
- Rode vruchten
- Biscoff speculoospasta
- Biscoff crumbs
- Slagroom
Klaar in 13 stappen
- 
                1Scheid de eieren in twee kommen en doe de eierdooiers in een kom om het wafelbeslag te maken. 
- 
                2Voeg de melk en de gist toe en klop tot de gist opgelost is. Voeg het lauwe water toe. 
- 
                3Doe er de gezeefde bloem bij en meng tot alle klonters verdwenen zijn. 
- 
                4Voeg de gesmolten boter en het zout toe. 
- 
                5Klop de eiwitten luchtig in een aparte kom. 
- 
                6Spatel de eiwitten voorzichtig door het wafelbeslag. Zorg ervoor dat je het beslag niet te lang mengt. 
- 
                7Laat het beslag ongeveer 20 minuten rusten op een warme plek. 
- 
                8Verwarm het wafelijzer voor en vet het indien nodig in met olie of boter. 
- 
                9Giet het beslag in het wafelijzer. 
- 
                10Bak de wafels tot ze mooi gebakken zijn. Laat ze afkoelen op een rooster of houd ze warm in de oven. 
- 
                11Versier de wafels met rode vruchten en besprenkel met de gesmolten Biscoff speculoospasta. 
- 
                12Verwarm de Biscoff speculoospasta als je klaar bent om de wafels te serveren. 
- 
                13Voeg de slagroom toe en bestrooi met Biscoff crumbs. Klaar om te serveren! 
  
        
    
                  Ontdek hier meer recepten
          
  
      Gevulde Biscoff donuts
Geef je donuts een Biscoff touch: glaceer, vul en versier ze met biscoff om je klanten op een originele manier te verwennen
Biscoff wentelteefjes
Geen betere manier om de dag te beginnen dan met wentelteefjes boordevol Lotus Biscoff smaak
Muffin met Biscoff en witte chocolade
Biscoff en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! Een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge Biscoff speculoospasta
 
   
 
