Ingrediënten
- 32 (220 g) Biscoff speculooskoekjes
- 40 g roomkaas, kamer temperatuur
- 20 g Biscoff speculooaspasta
- 2 el melk
- 250 g witte chocolade (gehakt in stukken van gelijke grootte of chocolade)
Topping:
- 4-5 bevroeren gedroogde frambzen, verkruimeld
- Biscoff speculoospasta
Klaar in 7 stappen
- 
                1Doe de Biscoff speculooskoekjes in een keukenmachine en mix tot ze een fijne zandachtige consistentie hebben. 
- 
                2Voeg de roomkaas en speculoospasta toe en pulseer tot alles gemengd is. Voeg langzaam de melk toe, eetlepel per keer, totdat het deeg samenkomt. 
- 
                3Doe het in een kom en plaats het 30 minuten in de koelkast. 
- 
                4Bekleed een bakplaat met vetvrij papier. Neem het gekoelde deeg en vorm er balletjes van. 
- 
                5Leg ze op de bakplaat en plaats ze nog eens 10 minuten in de koelkast. 
- 
                6Smelt en tempereer witte chocolade au bain marie. Doop de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat. 
- 
                7Versier met gesmolten speculoospasta en strooi er verkruimelde gevriesdroogde frambozen over. 
  
        
    
                  Ontdek hier meer recepten
          
  
      Hartvormige Valentijnscake met Biscoff
Deze heerlijke hartvormige taart boordevol liefde en speculoos wordt hét pronkstuk voor Valentijnsdag!
Witte chocolade truffels met Biscoff
Heerlijke witte chocolade truffels met een biscoff touch: de ultieme verwenning voor elk feestelijk evenement.
 
   
