Ingrediënten
- 2 grote bladerdeeg vellen (of 4 kleine vierkante)
- 1 1/2 tl gezouten boter
- 3-4 el Biscoff speculoospasta
- 1 ei, geklopt
Om te serveren:
- Poedersuiker
- Biscoff speculoospasta als topping en om te dipppen
 
Klaar in 8 stappen
- 
                1Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                2Leg 1 bladerdeegvel met bakpapier op een ovenschaal. Verdeel de boter over het bladerdeeg, gevolgd door de Biscoff speculoospasta. Leg het andere vel bladerdeeg er bovenop. 
- 
                3Snij in de vorm van een kerstboom. Maak aan beide zijden gleuven met een onderlinge afstand van ongeveer 2 cm, waarbij het midden intact blijft (zie afbeelding). 
- 
                4Draai elke strook deeg twee keer en druk de uiteinden in de bakplaat. Steek met een stervormer stervormpjes uit het overgebleven deeg. Plaats 1 ster bovenaan de boom. 
- 
                5Bestrijk alles met het losgeklopte ei. 
- 
                6Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten tot ze knapperig en goudbruin zijn. 
- 
                7Smelt wat extra Biscoff speculoospasta in de magnetron tot het vloeibaar is en serveer als dip bij de bladerdeegboom. 
- 
                8Bestrooi met poedersuiker en sprenkel gesmolten Biscoff speculoospasta over de boom als decoratie. 
  
        
    
                  ONTDEK HIER MEER RECEPTEN
          
  
      Witte chocolade truffels met Biscoff
Heerlijke witte chocolade truffels met een biscoff touch: de ultieme verwenning voor elk feestelijk evenement.
Profiteroles met Biscoff
Maak indruk op uw gasten met dit verfijnde dessert: een feestelijk middelpunt boordevol speculoos
 
   
